Mere om mig

En ambitiøs samarbejds-partner

Et godt samarbejde

Et ærligt og pålideligt samarbejde i øjenhøjde

Modsat andre i branchen, er jeg ikke blot en produktionsvirksomhed, som tager de ordrer ind, jeg bliver tilbudt. Det er mit erklærede mål, at mine kunder skal have mest mulig værdi for deres budgetter, og får de ikke det hos mig, takker jeg pænt nej tak til opgaven.

Min historie

Professionel - Selvlært udvikler og designer

Jeg har siden jeg var 12 år gammel interreseret mig for digital design. Jeg startede min grafiske karriere i diverse mindre e-sport organisationer i bl.a England og USA hvor jeg fra en meget ung alder begyndte at udvikle en skarp sans for effektivt design.

Da jeg gik på gymnasium fik jeg øjnene op for udvikling af hjemmesider -og efter kun at have haft en håndfuld hjemmeside kunder fik jeg arbejde i et mindre webbureau i København.

Sidenhen er jeg gået freelance for at tilbyde en personlig full-service oplevelse og gøre det jeg gør bedst. Nemlig at udvikle skræddersyet, brugervenlige digitale og grafiske løsninger med fokus på vækst hos virksomhederne jeg arbejder med.

Succesfuldt samarbejde

Det handler om kommunikation og købmandskab

Modsat den traditionelle webdesigner eller grafiker, der mener et godt webdesign skal være nyskabende og æstetisk, mener jeg at din hjemmeside skal være effektiv, brugervenlig og konverterende.

Udover min ærlighed er jeg særligt kendt for 3 ting:

0 +
års erfaring
0 +
Glade kunder